Maksimovic HR & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Bergschenhoek.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Maksimovic HR & Mediation uit Bergschenhoek verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Bergschenhoek.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Bergschenhoek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!