error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Maatschap SK Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Meppel.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Maatschap SK Mediation uit Meppel biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Meppel.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Meppel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Maatschap SK Mediation
Branche
Mediation
KVK
67993672
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
03-02-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators