Maatschap SK Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Meppel laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Meppel.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Maatschap SK Mediation uit Meppel verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Meppel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.