error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Maat Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Loon op Zand.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Maat Mediation uit Loon op Zand op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Loon op Zand.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Loon op Zand.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Maat Mediation
Branche
Mediation
KVK
71796460
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-06-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators