Maasdam & De Boer Advocaten - Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Berkhout.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Berkhout.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Maasdam & De Boer Advocaten - Mediators uit Berkhout op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Berkhout.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.