error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Maan Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Maan Mediation uit 's-Hertogenbosch biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van 's-Hertogenbosch.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Maan Mediation
  • Schaarmeesterstraat 98, 5231PL, 's-Hertogenbosch
  • +31 6 510 250 35
  • maanmediation.nl
Branche
Mediation
KVK
62453319
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators