Ontdekken wat Maan Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van 's-Hertogenbosch.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Maan Mediation uit 's-Hertogenbosch goed.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!