Meer informatie over wat Luijk Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Leiden laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Luijk Mediation uit Leiden op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Leiden.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!