error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Luijk Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Leiden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Luijk Mediation uit Leiden op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Leiden.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Leiden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Luijk Mediation
Branche
Mediation
KVK
53405021
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators