Lugthart Mediation, Coaching en Advies B.V. is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Huissen.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Huissen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Huissen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Lugthart Mediation, Coaching en Advies B.V. uit Huissen op de juiste plek.