error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Lugthart Mediation, Coaching en Advies B.V. of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Huissen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Lugthart Mediation, Coaching en Advies B.V. uit Huissen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Huissen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Huissen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Lugthart Mediation, Coaching en Advies B.V.
Branche
Mediation
KVK
73125342
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-11-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators