error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lucida is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Druten.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Lucida uit Druten op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Druten.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Druten.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Lucida
  • Hogestraat 15A, 6651BE, Druten
  • 0487-540110
  • lucida.nl
Branche
Mediation
KVK
11053416
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators