Lucida is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Druten laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Druten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Druten.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Lucida uit Druten goed.