error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Loud - Juridisch advies & mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in Uden laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Loud - Juridisch advies & mediation uit Uden op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Uden.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Uden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Loud - Juridisch advies & mediation
Branche
Mediation
KVK
61437824
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators