Looten Advocatuur en Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Looten Advocatuur en Mediation uit Rotterdam op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!