error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Logtenberg Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Zevenbergen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Logtenberg Mediation uit Zevenbergen goed.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Zevenbergen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zevenbergen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Logtenberg Mediation
Branche
Mediation
KVK
20144912
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators