Logtenberg Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Zevenbergen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zevenbergen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zevenbergen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Logtenberg Mediation uit Zevenbergen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.