error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

LNW-Advocaten is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de omgeving van Gorinchem.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij LNW-Advocaten uit Gorinchem op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Gorinchem.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Gorinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

LNW-Advocaten
Branche
Mediation
KVK
63532530
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators