Meer informatie over wat LNW-Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Gorinchem laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Gorinchem.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij LNW-Advocaten uit Gorinchem goed.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Gorinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.