Linqer Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Culemborg laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Culemborg.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Linqer Mediation uit Culemborg verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Culemborg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.