error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Linqer Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Culemborg.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Linqer Mediation uit Culemborg goed.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Culemborg.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Culemborg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Linqer Mediation
Branche
Mediation
KVK
69881243
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators