error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lindhout Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Tilburg.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Lindhout Advocatuur & Mediation uit Tilburg verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Tilburg.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Lindhout Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
67228321
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators