Lindhout Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Tilburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Tilburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Tilburg.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Lindhout Advocatuur & Mediation uit Tilburg levert objectieve bemiddeling tussen partijen.