Weten wat Linda Nelissen Advocaat en Mediator of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Houten laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Houten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Houten.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Linda Nelissen Advocaat en Mediator uit Houten verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.