error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Linda Nelissen Advocaat en Mediator is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediators in de regio van Houten.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Linda Nelissen Advocaat en Mediator uit Houten goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Houten.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Houten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Linda Nelissen Advocaat en Mediator
Branche
Mediation
KVK
60919833
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators