Erachter komen wat Ligtelijn Advocatuur & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van Roermond laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Ligtelijn Advocatuur & Mediation uit Roermond levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Roermond.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Roermond.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!