Liefhebben en houden is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Culemborg.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Culemborg.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Liefhebben en houden uit Culemborg biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Culemborg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.