Meer informatie over wat Liebrand Ruijs Advocaten Oss of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Oss.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Oss.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Liebrand Ruijs Advocaten Oss uit Oss verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Oss.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.