Lianne van Lith is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediators in de buurt van Alkmaar laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Alkmaar.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Lianne van Lith uit Alkmaar verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Alkmaar.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.