error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lianne van Lith is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Alkmaar laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Lianne van Lith uit Alkmaar biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Alkmaar.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Alkmaar.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Lianne van Lith
Branche
Mediation
KVK
37088983
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators