Liana de Ruiter is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Breda.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Breda.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Liana de Ruiter uit Breda biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.