error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lexabel is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Den Burg.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Lexabel uit Den Burg op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Den Burg.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Den Burg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Lexabel
  • Waterweg 7, 1071AH, Den Burg
  • 020-6648768
  • lexabel.nl
Branche
Mediation
KVK
37147482
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators