error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Leussenkamp & Partners Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Eibergen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Leussenkamp & Partners Mediation uit Eibergen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Eibergen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Eibergen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Leussenkamp & Partners Mediation
Branche
Mediation
KVK
09218469
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators