Meer informatie over wat Leussenkamp & Partners Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in Eibergen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Leussenkamp & Partners Mediation uit Eibergen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Eibergen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Eibergen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!