Meer informatie over wat Leth Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Emmen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Emmen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Emmen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Leth Mediation uit Emmen goed.