error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Leth Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Emmen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Leth Mediation uit Emmen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Emmen.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Emmen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Leth Mediation
Branche
Mediation
KVK
57155151
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators