Lenka Hora Adema is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Voorburg.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Voorburg.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Lenka Hora Adema uit Voorburg op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Voorburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.