error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lemkes in bedrijf is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Alphen aan den Rijn laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Lemkes in bedrijf uit Alphen aan den Rijn op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Alphen aan den Rijn.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Lemkes in bedrijf
Branche
Mediation
KVK
57357021
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators