Lemkes in bedrijf is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Alphen aan den Rijn.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Lemkes in bedrijf uit Alphen aan den Rijn levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.