error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lembeck Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Heemstede laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Lembeck Mediation uit Heemstede op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Heemstede.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Lembeck Mediation
Branche
Mediation
KVK
60348275
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators