Lembeck Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Heemstede laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Lembeck Mediation uit Heemstede goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Heemstede.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!