error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Legal Balance is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Legal Balance uit 's-Gravenhage levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Legal Balance
  • 2e Antonie Heinsiusstraat 85, 2582VS, 's-Gravenhage
  • +31(0)6 421 50 622
  • legalbalance.nl/
Branche
Mediation
KVK
52354946
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators