Legal Balance is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Legal Balance uit 's-Gravenhage goed.