Meer informatie over wat LEF mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Zwolle.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? LEF mediation uit Zwolle verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Zwolle.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!