error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat LEF mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Zwolle.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? LEF mediation uit Zwolle verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Zwolle.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

LEF mediation
Branche
Mediation
KVK
73569283
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2019
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators