Meer informatie over wat Leeuwenberg Mediation/Goed uit elkaar of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Leeuwenberg Mediation/Goed uit elkaar uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.