Ontdekken wat Lean On Me-diation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Azewijn.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Lean On Me-diation uit Azewijn verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Azewijn.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Azewijn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!