error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Le Blanc Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Utrecht laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Le Blanc Mediation uit Utrecht verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Le Blanc Mediation
Branche
Mediation
KVK
72815329
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators