Le Blanc Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Utrecht.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Utrecht.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Le Blanc Mediation uit Utrecht biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Utrecht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.