Erachter komen wat LD Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Woerden.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij LD Mediation uit Woerden op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Woerden.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Woerden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!