Laurens Baas Medicoaching is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Utrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Laurens Baas Medicoaching uit Utrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.