error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Laurens Baas Medicoaching is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Laurens Baas Medicoaching uit Utrecht verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Utrecht.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Laurens Baas Medicoaching
Branche
Mediation
KVK
30115034
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators