Ontdekken wat Lataster & Vojacek mediation, conflictbemiddeling en -coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Kerkrade.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Kerkrade.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Kerkrade.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Lataster & Vojacek mediation, conflictbemiddeling en -coaching uit Kerkrade biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.