error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lataster & Vojacek mediation, conflictbemiddeling en -coaching is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Kerkrade.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Lataster & Vojacek mediation, conflictbemiddeling en -coaching uit Kerkrade op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Kerkrade.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Kerkrade.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Lataster & Vojacek mediation, conflictbemiddeling en -coaching
Branche
Mediation
KVK
14041177
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators