error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Lamboo Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Voorschoten.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Lamboo Mediation uit Voorschoten op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Voorschoten.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Voorschoten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Lamboo Mediation
Branche
Mediation
KVK
62761277
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators