Erachter komen wat Lamboo Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Voorschoten.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Voorschoten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Voorschoten.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Lamboo Mediation uit Voorschoten biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.