error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Lambda Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Elst.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Lambda Mediation & Coaching uit Elst verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Elst.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Elst.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Lambda Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
32141702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators