Lambda Mediation & Coaching is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Elst.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Lambda Mediation & Coaching uit Elst levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Elst.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Elst.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!