error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Labyrinte Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Zaltbommel.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Labyrinte Mediation uit Zaltbommel verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zaltbommel.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Zaltbommel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Labyrinte Mediation
Branche
Mediation
KVK
61361763
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators