error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat La Rose mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Vleuten laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij La Rose mediation uit Vleuten op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Vleuten.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Vleuten.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

La Rose mediation
Branche
Mediation
KVK
71536817
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-04-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators