La Rose mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in Vleuten laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij La Rose mediation uit Vleuten op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Vleuten.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Vleuten.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!