error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat KWR Mediation & Juridisch Advies of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Vleuten.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij KWR Mediation & Juridisch Advies uit Vleuten goed.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Vleuten.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Vleuten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

KWR Mediation & Juridisch Advies
Branche
Mediation
KVK
62729187
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators