KWR Mediation & Juridisch Advies is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Vleuten laat je jouw details achter in het formulier.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Vleuten.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? KWR Mediation & Juridisch Advies uit Vleuten biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Vleuten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.