error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Küppers & Odekerken Advocaten is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Breda laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Küppers & Odekerken Advocaten uit Breda goed.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Breda.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Küppers & Odekerken Advocaten
Branche
Mediation
KVK
66797772
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators