Küppers & Odekerken Advocaten is een mediator die jou kan assisteren met een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Breda.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Breda.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Küppers & Odekerken Advocaten uit Breda levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.