Weten wat Kruijff en Rijntjes of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Schagen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Kruijff en Rijntjes uit Schagen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Schagen.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Schagen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!