error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Kruijff en Rijntjes of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Schagen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Kruijff en Rijntjes uit Schagen goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Schagen.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Schagen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Kruijff en Rijntjes
Branche
Mediation
KVK
59513748
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators