error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Kreulen Juridisch advies & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Leiden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Kreulen Juridisch advies & Mediation uit Leiden goed.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Leiden.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Kreulen Juridisch advies & Mediation
Branche
Mediation
KVK
27329805
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators