Erachter komen wat Kreulen Juridisch advies & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Leiden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Kreulen Juridisch advies & Mediation uit Leiden goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Leiden.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!