error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat KreteMarres Advocatuur of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? KreteMarres Advocatuur uit 's-Gravenhage biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

KreteMarres Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
27310800
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators