Meer informatie over wat KreteMarres Advocatuur of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij KreteMarres Advocatuur uit 's-Gravenhage goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!