error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kraan coaching & mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Zwolle laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Kraan coaching & mediation uit Zwolle op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Zwolle.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Kraan coaching & mediation
Branche
Mediation
KVK
64186156
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators