Kraan coaching & mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Zwolle.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Kraan coaching & mediation uit Zwolle goed.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!