Ontdekken wat Koster Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Dalfsen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Dalfsen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Koster Mediation uit Dalfsen verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Dalfsen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.