error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Koru Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Groningen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Koru Mediation uit Groningen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Groningen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Koru Mediation
Branche
Mediation
KVK
60881062
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators