Koru Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Groningen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Groningen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Koru Mediation uit Groningen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.