error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators uit Groningen op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Groningen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Groningen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
64674207
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
02-12-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators