error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Groningen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Groningen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators uit Groningen op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Groningen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Kootstra Rijpkema Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
64674207
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
02-12-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators