error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Koot advocatuur & mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Koot advocatuur & mediation uit 's-Gravenhage goed.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Koot advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
27373479
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators