error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Koot advocatuur & mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Koot advocatuur & mediation uit 's-Gravenhage goed.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Koot advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
27373479
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators