Ontdekken wat Kool & Partners of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Heeze laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Heeze.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Kool & Partners uit Heeze biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Heeze.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.