error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kooijman Legal & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van Woerden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Kooijman Legal & Mediation uit Woerden goed.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Woerden.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Woerden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Kooijman Legal & Mediation
  • Maltakade 1, 3446BC, Woerden
  • 06 – 1169 5824
  • kl-m.nl
Branche
Mediation
KVK
71818472
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-06-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators